14 oktober 2016

Website bouwen

Fase 1: persoonlijk gesprek

Je hebt misschien al in gedachten wat je wilt. Of misschien nog helemaal niet? Je weet in ieder geval vast wel wat je mooi vindt. En welke kleuren of stijl je wilt. In een persoonlijk gesprek proberen we dat samen helder te krijgen. Zodat jij een website krijgt die echt bij je past.

Fase 2: website ontwerp

Het ontwerp werken we eerst uit in een testomgeving. Je kunt online meekijken hoe je website eruit komt te zien!

Fase 3: website bouw

Als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaat 2Hit de website verder opbouwen op de testomgeving. Als het helemaal naar je zin en af is, dan zetten we de site live.

WordPress

2Hit werkt met het contentmanagement systeem van WordPress. Dat is een ‘open source’ – en dus gratis – systeem. Dat scheelt weer in de kosten. Wij installeren WordPress voor je en bouwen je website op. Uiteraard zorgt 2Hit daarna ook voor het technisch onderhoud van je site, zodat deze altijd up-to-date en veilig is.

Fase 4: website onderhoud

Na de bouw vertelt 2Hit hoe je je website zelf kunt onderhouden. WordPress is supermakkelijk in het gebruik, dus je hebt het vast zo onder de knie. Heb je liever dat 2Hit je website actueel houdt? Ook dat kan natuurlijk! Lees hier meer over op de pagina website onderhouden.

Webhosting

We kunnen je zelfs een aantrekkelijk webhostingpakket leveren.

Delen mag :-)