Autobedrijf ‘s-Heer Arendskerke

website Autobedrijf 's=Heer Arendskerke

Mijn auto in onderhoud bij Autobedrijf ‘s-Heer Arendskerke en nu hun website mogen maken. Hoe leuk is dat!

Heeft je auto een APK, onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Maak eenvoudig en snel een afspraak online.

Of ben je op zoek naar een goede occasion? Op de website vind je het actuele aanbod tweedehands auto’s. Autobedrijf ‘s-Heer Arendskerke kan zelfs op zoek naar jouw droomauto in binnen- én buitenland!

Bekijk de website www.autoshak.nl

De Bakker rentmeesters & taxateurs

website De Bakker rentmeesters & taxateurs

Voor deze trouwe klant van 2Hit hebben we weer een nieuwe website mogen realiseren.

Niet alleen de look & feel werd opgefrist. Ook de content kreeg een flinke update, zodat ie weer helemaal de lading dekt van wat De Bakker rentmeesters & taxateurs doet.

Uiteraard is ook het aanbod van woningen en percelen in het landelijk gebied te vinden op de website.

Bekijk de website www.debakker-rentmeesters.nl

Balletstudio Free

website Balletstudio Free

2Hit mocht al in het begin van haar carrière een website maken voor Balletstudio Free. Velen vonden via die website de weg naar een ballet- of dansles van hun dromen.

Maar na al die jaren, werd het tijd voor een opfrisbeurt van de site. Gelukkig werd 2Hit weer ingeschakeld door Balletstudio Free. Dat is natuurlijk supertof!

De vele vormen van ballet en dans worden overzichtelijk op de homepage gepresenteerd. Zo vind je snel een dansvorm die past bij jouw wensen! En de stap naar online inschrijven is dan maar een kleine.

Bekijk de website www.balletstudiofree.nl

Studio Bessels

website Studio Bessels

Studio Bessels leidt al meer dan 40 jaar mensen op tot professioneel make-up artist voor film, tv, fotografie en theater producties. Zij behoort inmiddels tot de meest ervaren en gerespecteerde vakopleidingen Grime en Make-up in Nederland.

2Hit is dan ook supertrots dat wij hun nieuwe website mochten maken!

Naast (uiteraard) alle informatie over de opleiding, vind je er ook gave foto’s die je een leuk kijkje ‘achter de schermen’ van Studio Bessels geven.

Bekijk de website www.studiobessels.nl

Paverpol

website Paverpol

Nu eens een keer geen gewone website, maar een webshop!

Paverpol International is wereldwijd leverancier van een unieke textielverharder. Veel gebruikt in de hobby branche, van Scandinavië tot Nieuw-Zeeland. Vandaar de webshop in 2 talen.

Via de webshop kunnen consumenten eenvoudig producten bestellen en direct afrekenen via iDeal, CreditCard of Bancontact (voor de Belgische klanten).

Bekijk de webshop www.paverpol.com. (en een bestelling plaatsen mag natuurlijk ook :-))

Administratiekantoor G.M. van der Meijden

website G.M. van der Meijden

Voor de nieuwe website van Administratie- en Advieskantoor G.M. van der Meijden in Terneuzen creëerde 2Hit een one-pager. (nou ja, bijna dan) 

Een website waarbij alle informatie in 1 pagina gevat is. Uiteraard wel met een duidelijk menu bovenaan, zodat je snel naar dát deel van de pagina kunt navigeren waar je zijn wilt.

Over hun diensten willen ze graag wat uitgebreidere informatie geven. Dus daarom kun je dáár nog doorklikken naar een detailpagina.

Bekijk de website www.gmvdmeijden.nl