Een nieuwe website

Waar begin je?

Misschien heb je al in gedachten wat je wilt. Of misschien nog helemaal niet? Je weet in ieder geval vast wel wat je mooi vindt. En welke kleuren of stijl je wilt. In een persoonlijk gesprek proberen we dat samen helder te krijgen. Zodat jij een website krijgt die echt bij je past.

Het ontwerp werken we eerst uit in een testomgeving. Je kunt online meekijken hoe je website eruit komt te zien! Als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaat 2Hit de website verder opbouwen op de testomgeving. Als het helemaal naar je zin en af is, dan zetten we de site live.

WordPress

2Hit werkt met het contentmanagement systeem van WordPress. Dat is een ‘open source’ – en dus gratis – systeem. Dat scheelt weer in de kosten. Wij installeren WordPress voor je en bouwen je website op. Uiteraard zorgt 2Hit daarna ook voor het technisch onderhoud van je site, zodat deze altijd up-to-date en veilig is.

En hoe ga je verder?

Na oplevering van je website vertelt 2Hit hoe je je website zelf kunt onderhouden. WordPress is supermakkelijk in het gebruik, dus dat moet lukken. Heb je liever dat 2Hit je website bijhoudt? Ook dat kan natuurlijk!

2Hit helpt je graag met contentbeheer

Je mag uiteraard zelf kant-en-klare teksten aanleveren. Maar wij kunnen ook teksten voor je (her)schrijven, zodat ze makkelijk online leesbaar zijn. Je wilt natuurlijk ook dat je site gevonden wordt door zoekmachines. Dus ook daar houden we rekening mee.